У Львові цього тижня ремонтуватимуть дороги на 23 вулицях

29.07.2024 16:21   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Цього тижня львівські комунальники проводитимуть поточний ремонт дорожнього покриття на 23 вулицях у Личаківському районі. Водіїв приватного транспорту просять взяти це до уваги при плануванні поїздок.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

"Протягом останніх двох місяців у нашому районі проводили поточний ремонт дорожнього покриття на магістральних вулицях. Зокрема, на вулиці Пасічній та Джорджа Вашингтона. Цього тижня роботи будуть відбуватися вже на бічних, квартальних, вулицях. Ремонт будемо проводити струменево-ін'єкційним методом за допомогою машини "MADPATCHER", — розповів голова Личаківської районної адміністрації Юрій Лукашевський.

Цього тижня у Личаківському районі Львова ремонтні роботи відбуватимуться на:

вул. Черемшини — вул. Банаха — вул. Вахнянина — вул. Погулянка;
вул. К. Левицького — вул. Конопницької — вул. Тершаковців;
вул. Димитрія Яреми — вул. Смольського;
вул. Опришківська — вул. Кордуби — вул. Заклинських — вул. Старознесенська;
вул. Новознесенська;
вул. Тарнавського — вул. Самійленка;
вул. Олени Теліги — вул. Аральська — вул. Азовська — вул. Родини Крушельницьких — вул. Олександра Олеся — вул. Коциловського — вул. Переяславська.

У Личаківській РА просять водіїв приватного транспорту врахувати цю інформацію та взяти до уваги те, що ремонтні роботи можуть спричинити тимчасові незручності.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews