У Рівному «рокадівці» варили «куліш єдності» (відео)

29.07.2024 21:31   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Інтеграційний захід «Куліш єдності» організувала БО БФ «Рокада» у Рівненській області. Місцем проведення обрали туристичну родзинку Рівного – Парк історичної реконструкції «Оствиця». Таким чином відзначили 21-у річницю діяльності Фонду в Україні.

Ті, хто невтомно допомагають людям, і самі час-від-часу потребують енергетичного перезавантаження, зазначає регіональна координаторка БО БФ «Рокада» в Рівненській області Алла Красовська. У заході взяли участь представники релокованих військових адміністрацій – Кремінної, Чмирівської, Маріупольської та інших, які разом з «Рокадою» допомагають ВПО. На присутніх чекали урочистості просто неба, історичний екскурс в історію українського національного одягу з можливістю приміряти вбрання, та, звичайно, традиційний український куліш.

Такі заходи важливі для підтримки діяльності Фонду, адже «Рокада» одна з найдієвіших організацій в Укарїні. Працівники БО БФ «Рокада» відчувають потрібність своєї роботи, більше того, чітко усвідомлюють свою важливу місію в такий непростий час.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews