У Тисі знайшли тіло з документами зниклого студента зі Львова

30.07.2024 17:55   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У річці Тиса, що на кордоні, знайшли тіло чоловіка, у кишені одягу якого був студентський квиток Львівського національного університету на ім’я Олександра Гашевського, який зник в середині липня.

Про це розповів адвокат сім’ї зниклого хлопця Олег Веремієнко у коментарі "Українській правді"

"Сьогодні, 30 липня, на прохання слідчих зі Львова я зв’язався з Мукачівським прикордонним загоном – слідчі мені дали номер цього загону, – і там мені повідомили що півтора тижні тому вони отримали по Вайберу від угорських силовиків повідомлення про те, що у річці Тиса з боку Угорщини було виявлено тіло молодої людини зі студентським квитком у кишені на ім’я Гашевський Олександр. Я запитав, що вони зробили, коли виявили тіло. Вони сказали, що відразу про це повідомили до ректора ЛНУ", каже Веремієнко.

За словами адвоката, студент 4 курсу Гашевський, який був зарахований на 5-й курс, поїхав відпочити у Карпати – хотів відвідати місця біля Буркута на Івано-Франківщині, бо "вони пов’язані з Лесею Українкою та Іваном Франком".

"14 липня студент Саша Гашевський подзвонив батьку і мав коротку розмову на 39 с. Зв'язок був поганий. За словами батька, син йому повідомив, що він відпочивав у горах, але нині сів в автобус у Верховині і їде додому. Останнє слово, яке почув батько, було "прикордонники". Потім у батька скалося враження, що або зв'язок обірвався, або телефон розрядився, або телефон у хлопця забрали", – розповів адвокат.

З того часу, за його словами, від юнака не було жодної звістки. Батьки стали бити на сполох.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews