Генератори, шкільне приладдя і не тільки: що закупляють Рівненські громади

31.07.2024 09:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Громади Рівненщини активно проводять тендери. Їх аналізує робоча група «Прозорість та підзвітність», що працює при Рівненській ОДА.

На сьогодні на сайті облдержадміністрації розміщені матеріали про понад пів сотню тендерів.

Серед іншого, у Костополі знову оголошено тендери на ремонт 3 ділянок доріг. Їх вартість – по 1,3 млн гривень.

У Рівненській гімназії №16 планують здійснити капремонти спортивного майданчика за 3,4 млн гривень, а в гімназії №17 – поточний ремонт харчоблока за 2,9 млн гривень.

У заклади освіти області також закуповуватимуть мультимедійне обладнання та матеріали для учнів Нової української школи.

В закладах охорони здоров’я теж можна буде очікувати новинки. У Корецькій міській лікарні оголошено закупівлю мобільної цифрової рентгенівської систему за 1,7 млн грн., а у Костополі ремонтуватимуть стоматкабінети за пів мільйона.

Окрім того, у системі Prozorro серед оголошень можна побачити закупівлі, які стосуються додаткових систем живлення – дизель-генератори.

Відповідні дані оприлюднені на сайті Рівненської ОДА у рубриці «Прозорість та підзвітність» за посиланням https://www.rv.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist 

Пресслужба РівнеОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews