Як на Рівненщині працюють в умовах війни сільськогосподарські підприємства

31.07.2024 14:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Сільськогосподарські підприємства Рівненщини розвиваються та нарощують виробництво. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

«Попри всі виклики, сільськогосподарські підприємства Рівненщини розвиваються. Зокрема, птахоферми нарощують виробництво. На сьогодні кількість курей на фермах області досягає 3,5 млн. Це на третину більше, ніж рік тому. Розведенням птиці займаються 11 підприємств і завдяки державній підтримці розвивають свій бізнес. Робимо все для того, аби допомогти підприємцям області», - зазначив очільник області.

Одним із інструментів підтримки є програма «Доступні кредити 5-7-9». Завдяки їй цього року сільгоспвиробники області залучили 435 млн грн.

Також кожен охочий може скористатися іншими ініціативами – програмою компенсації вартості придбаної с/г техніки, участю у Державному аграрному реєстрі, різними грантами. На Рівненщині діє обласна програма підтримки агровиробників, які розводять велику рогату худобу.

Пресслужба РівнеОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews