Троє нападників з ножем пограбували іноземця у центрі Львова

04.08.2024 11:55   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Вночі 3 серпня у центрі Львова троє зловмисників напали на громадянина США, погрожуючи йому ножем. Вони забрали в іноземця гроші, документи та телефон і втекли. Поліцію викликали очевидці, повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Інцидент трапився близько 3-ї години ночі на вулиці Друкарській. На лінію 102 зателефонував львів’янин і повідомив, що бачить через вікно, як невідомі тримають чоловіка, а він кличе на допомогу іноземною мовою.

Іноземець повідомив патрульним, які прибули на виклик, що троє осіб йому погрожували ножем, заламали руки, забрали банківські картки, гроші, документи та телефон.

«Отримавши опис осіб, патрульні передали орієнтування усім екіпажам центральної частини міста. Обстежуючи території, на вулиці Лисенка у підʼїзді поліцейські помітили осіб, які побігли усередину будинку. У підʼїзді було чутно запах диму. Їх виявили у підвалі, в момент, коли вони намагалися спалити паспорт потерпілого та засіб сльозогінної дії», – ідеться у повідомленні.

Один із затриманих показав, де сховав його мобільний телефон. На місце викликали слідчих та експертів. Напад кваліфікували як розбій, вчинений в умовах воєнного стану (ч.4 ст. 187 ККУ). Поліція поки не повідомляє віку та реєстрації нападників, також невідомо, чи є в них судимості.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews