У Сарнах відбудеться захід для ветеранів та їх родин

06.08.2024 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

«Сарненська звитяга» - для захисників, які повернулася з війни. Цими вихідними у Сарнах відбудеться подія із соціальної та адаптивної підтримки ветеранів.

Це можливість для ветеранів та членів їх сімей дізнатися про доступні в області програми підтримки: реабілітацію, ментальне здоровʼя, освіту, працевлаштування та розвиток власної справи.

Захід відбудеться в суботу, 10 серпня, в центрі міста Сарни (сквер біля фонтану навпроти міської ради). Офіційний початок - о 12:00.

Для відвідувачів працюватиме фуд-корт, дитячий майданчик і виставка «Тисяча історій кохання. Картини дружин справжніх героїв», також пройдуть ігри доброї волі та виступ спеціального гостя – KOZAK SIROMAHA.

Вхід вільний. Донат на підтримку ЗСУ вітається.

Організатори: Рівненська ОДА, Сарненська РДА за сприяння Сарненської міської ради та інших громад району.

Нагадаємо, в липні відбувся перший на Рівненщині захід із соціальної адаптації ветеранів та членів їх сімей – «Дубенська сила». Подібні проєкти заплановані у всіх районах області.

Пресслужба РівнеОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews