Рівненські ветерани зможуть знайти роботу на держслужбі завдяки е-карті

07.08.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

Мінветеранів запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранів та ветеранок. 

Цей новий сервіс доступний на вебплатформі е-Ветеран — https://eveteran.gov.ua/ та є візуалізацією інформації про вакансії держорганів, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій по всій Україні. 

«Наша стратегія - заохочувати ветеранів і ветеранок до працевлаштування на держслужбу. Наприклад, у Мінветеранів вже понад 17% штату - це ветерани і ветеранки, члени їхніх родин і сімей загиблих, діючих військовослужбовців, колишні військовополонені. Хто, як не ветеранська спільнота, краще знається на своїх потребах та можливостях. А держслужба дає перспективи, як і що треба змінити в системі, ветеранській політиці, щоб ці перетворення були відчутні та ефективні», - наголосив в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

Також користувачі можуть отримати детальну інформацію про функціональні обов'язки, вимоги до кандидатів, рівень заробітної плати та контакти для зворотного зв'язку, перейшовши до вкладки Таблиця.

Мета - полегшити ветеранам та ветеранкам війни процес пошуку роботи та сприяти їхньому працевлаштуванню на державну службу. 

«На карті вже розміщена інформація про 170 вакансій, з них 16 - для ветеранів Рівненщини. Серед них, у Рівненській РДА, Острозькій міськраді, Рівненській митниці, ГУ Пенсійного фонду України та ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області. Вакансії оновлюються в реальному часі, щоденно, забезпечуючи актуальність інформації», - розповіла начальниця управління з питань ветеранської політики Рівненської ОДА Марина Корольова.

Розробка е-Карти вакансій здійснювалась у співпраці з Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) та Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews