Криптогаманець Trustee Plus святкує річницю платіжної картки з новою акцією для клієнтів

07.08.2024 12:45   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Творці криптогаманця Trustee Plus відзначають перший рік від дати виходу своєї платіжної картки, святкуючи цей важливий рубіж з 1 по 12 серпня 2024 року. Компанія підготувала спеціальні умови, щоб відзначити цей ювілей.

За наявною інформацією, понад 80 000 користувачів вже отримали платіжну картку Trustee Plus. Ба більше, за останні 12 місяців користувачі виконали понад 10 млн транзакцій за допомогою цього продукту. Криптогаманець Trustee Plus також здобув популярність — його завантажили та встановили більш ніж 450 000 разів.

З нагоди річниці компанія оголосила про ексклюзивну акцію, що включає 50% знижку на оформлення картки. Це чудова можливість для усіх охочих відкрити для себе нові горизонти у світі цифрових активів і скористатися перевагами сучасних фінансових рішень без обмежень. Не пропустіть цей шанс!

«Наш продукт за рік зарекомендував себе як надзвичайно популярний серед українських користувачів. Впевнені, що попереду на наших клієнтів чекає безліч нових і захопливих можливостей. Приготуйтеся до нового рівня інтеграції криптовалют у повсякденне життя», — заявив генеральний директор Trustee Plus Вадим Груша.

Розробники окремо підкреслили, що найближчим часом користувачі отримають доступ до ряду нових функцій та вдосконалень. В близькому майбутньому вони планують представити нові рішення, що істотно покращать досвід користування платформою і нададуть широкі можливості клієнтам.

Не можна не відзначити акцент Trustee Plus на потребах любителів популярних Telegram-ігор (тапалок), таких як Hamster Combat і Dogs. Компанія зробила так, що гравці можуть обмінювати свої внутрішньоігрові монети на стейблкоїн USDT та у пару кроків вивести їх на картку Trustee Plus. Процес обміну простий і зрозумілий, що дозволяє легко перетворювати ігрові токени на реальні гроші.

Нагадаємо також, що ми писали про широкий спектр можливостей Trustee Plus: купити usdc, або біткоїни за криптовалюту. Торгівля на P2P-платформі, обмін стейблкоїнів, вивід гривні на картку та безліч інших функцій.

Ці переваги підтверджують провідні позиції Trustee Plus у сфері Web3 в Україні та вказують на статус одного з найсучасніших рішень для користування цифровими активами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews