Волонтерів зі Львівщини Андрія Салюка та Анну-Марію Герман нагородили відзнаками

07.08.2024 22:18   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

За активну громадянську позицію, волонтерську діяльність, патріотизм та вагомий внесок у наближення Перемоги України під час ХХІV позачергової сесії Львівської обласної ради відзначили нагородами відомих громадських діячів і волонтерів Андрія Салюка й Анну-Марію Герман.

Зокрема в.о голови Львівської обласної ради Юрій Холод вручив подяку голові Благодійного фонду «Львівський Лицар», громадському діячеві, пам’яткоохоронцю, голові ЛОО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури», президенту Благодійного фонду «Збереження історико-архітектурної спадщини міста Львова», віце-президенту Українського комітету ICOMOS Андрію Салюку.

«Дякую за відзнаку і багатьом присутнім за багаторічну допомогу на потреби війни нашій організації й багатьом іншим волонтерським організаціям. Гасло «Львівського лицаря» «Війна стосується всіх, перемога залежить від кожного». Тому кожен з нас може докластися до того, щоби ця перемога була трохи швидшою. Слава Україні! Вічна пам’ять тим, хто повернувся на щиті. Слава Збройним Силам України!», – сказав Андрій Салюк.

Також Юрій Холод вручив подяку голови Львівської обласної ради учениці Комарнівського ЗЗСО I-III ступенів Комарнівської міської ради, 11-річній волонтерці Анні-Марії Герман. Дівчинка грає на бандурі та виконує патріотичні пісні. Завдяки виступам школярка зібрала понад 2 млн гривень на допомогу Збройним Силам України. За зібрані гроші родина школярки закуповує для війська дрони, рації, автомобілі. До волонтерства школярку надихнув старший брат Анни-Марії Герман, який воює біля Бахмута.

«Хочу нагадати, що я збираю для 42-ї окремої механізованої бригади (для закупівлі інверторних генераторів підрозділу «Перун»). На екрані й на столах є QR-код за яким ви можете задонатити. Дякую! Слава Богу і Слава Україні!», – зазначила Анна-Марія Герман.

Анна-Марія також виконала пісню «Ліхтарики».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews