На Львівщині військова частина за 15 мільйонів придбала неякісні резервуари для зберігання авіапалива

08.08.2024 13:32   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Неякісні резервуари для зберігання авіаційного палива львівським військовим продала директорка житомирського підприємства.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй стоірнці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, повідомили про підозру директорці приватного підприємства з Житомирської області за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

"Керівниця фірми, яка спеціалізується на виготовленні металевої продукції і устаткування промислового призначення, продала одній із військових частин 36 непридатних для використання накопичувальних резервуарів. Встановлено, що у цих ємностях, призначених для зберігання авіаційного палива, покриття на зовнішній і внутрішній поверхнях не відповідають якісними характеристикам та умовам договору" – йдеться у повідомленні.

За інформацією спецпрокуратури, правоохоронці задокументували 32 факти поставки бракованого товару на військовий об’єкт на 15 мільйонів гривень.

Наразі вирішується питання про обрання для підозрюваної міри запобіжного заходу, а також перевіряється причетність до злочину інших осіб.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews