Львівські прикордонники викрили ще двох ухилянтів, які приїхали в пункт пропуску зі справжніми і фіктивними дружинами

12.08.2024 08:07   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У пункті пропуску «Краківець» на Львівщині двоє військовозобовʼязаних чоловіків у супроводі фіктивних дружин з інвалідністю планувати виїхали за кордон. При цьому, як пасажирок у автомобіль вони взяли і справжніх дружин, із якими розлучились задля фіктивного шлюбу.

Про це повідомили у ДПСУ.

Відомо, що 26-річний мешканець Вінниччини та 44-річний уродженець Тернопільщини, щоби отримати право супроводу людини з інвалідністю за кордон, розлучилися зі своїми дружинами та уклали фіктивний шлюб з іншими. Зокрема 26-річний чоловік взяв фіктивний шлюб із 41-річною жінкою, яка має II групу інвалідності. Після переправлення свого «чоловіка» жінка мала отримати 1500 доларів.

Натомість 44-річний чоловік одружився з 54-річною жінкою, яка має І групу інвалідності та планував із нею перетнути кордон. За свої послуги жінка мала отримати 1000 доларів США. Прикметно, що обидва чоловіки взяли з собою в автомобіль як пасажирок справжніх дружин, з якими розлучились заради фіктивного шлюбу.

Обох порушників затримали прикордонники та викликали поліцію. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 332 ККУ.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews