У Львові вибухнула термоколба у розважальному центрі, 4 постраждалих, з них троє дітей

17.08.2024 23:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Сьогодні, 17 серпня, у львівському розважальному центрі "LEOLAND" під час відкриття нової станції у місті професій "Kidlandia" тріснула та розлетілась на друзки термоколба.

Внаслідок інциденту троє дітей отримали травми, їх доправили до лікарні.

Про цеповідомили на Facebook-сторінці розважального закладу.

Як ідеться у повідомленні, термоколба, яка була частиною реквізиту, тріснула та розлетілась на друзки на відкритті нової станції у місті професій "Kidlandia". Внаслідок інциденту травми отримали троє дітей та аніматор, який на момент інциденту тримав колбу в руках.

На місце викликали бригаду "швидкої". Усіх травмованих доправили до лікарні святого Миколая, повідомили в пресслужбі медзакладу.

"Двоє дітей — 9-річний хлопчик та 10-річна дівчинка, отримали незначні осколкові поранення брови та повіки. Їм провели первинну хірургічну обробку ран і наклали шви.

Третя дитина — восьмирічний хлопчик, поступив із поверхневою травмою голови та забоєм мʼяких тканин внаслідок падіння", — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у медзакладі, дітям надали всю необхідну допомогу і відпустили додому.

На Facebook-сторінці розважального центру уточнили, що зараз з'ясовують причини інциденту, перевіряють відео із камер нагляду. Згодом пообіцяли повідомити деталі перевірки

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews