Міорекласуючий масаж, арттерапія і не тільки: в Рівному з'явився реабілітаційний простір

21.08.2024 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Переселенці з Кремінської громади створили на Рівненщині реабілітаційний простір для осіб з інвалідністю, ветеранів та ВПО.

У центрі надаватимуть безоплатні послуги профілактичного та міорелаксуючого масажу, а також арттерапії, групових занять із психологом та проведення майстер-класів.

У межах реалізації проєкту також заплановані подорожі до музею бурштину, майстер-класи з декорування дерев’яних фігурок у техніці декупаж з використанням бурштинової крихти й екскурсії до галереї європейського живопису Євро-Арт.

Окрім людей з інвалідністю, ветеранів та переселенців, послуги зможуть отримати сім’ї опікунів-піклувальників, родини військовослужбовців, військових та люди похилого віку.

Простір працюватиме на базі координаційного центру підтримки внутрішньо переміщених осіб з Луганщини в місті Рівне за адресою: вул. Кавказька, 9-А.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews