На Львівщині фермер зберігав протитанкові міни та тротилові шашки

21.08.2024 17:45   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

48-річний чоловік знайшов на узбіччі дороги в Донецькій області цинковий ящик з боєприпасами та вирішив забрати його з собою. У чоловіка вилучили 3 протитанкові міни без підривача, 10 тротилових шашок та 1080 патронів калібру 5,45 мм до автомата Калашникова. 

Про це 21 серпня повідомили у прокуратурі Львівщини.

На Львівщини викрили 48-річного чоловіка, який незаконно зберігав боєприпаси та вибухові речовини. Він привіз їх із Донецької області, де знайшов на узбіччі дороги.

За даними слідства, підозрюваний, повертаючись із поїздки в Донецьку область, знайшов на узбіччі дороги цинковий ящик з боєприпасами та вирішив забрати його з собою. Після цього він зберігав знайдені речі на території свого фермерського господарства в одному з сіл Львівського району.

null

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили 3 протитанкові міни без підривача, 10 тротилових шашок та 1080 патронів калібру 5,45 мм до автомата Калашникова. Чоловіка викрили і повідомили про підозру у придбанні, носінні та зберіганні бойових припасів без належного дозволу. Слідчі дії тривають. За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до семи років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews