На Львівщині жінка до смерті забила молотком співмешканця і викинула тіло у рів

22.08.2024 15:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

В Дрогобицькому районі правоохоронці затримали 50-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві 50-річного співмешканця. Тіло загиблого знайшли сусіди.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Як встановили поліцейські, вбивство трапилось 21 серпня, близько першої години ночі, в одному з сіл Дрогобиччини. Під час сварки зі своїми 50-річним співмешканцем підозрювана вдарила його сковорідкою по голові, від чого він упав. Потім вбивця знайшла молоток і добила жертву.

“Переконавшись, що співмешканець помер, аби уникнути відповідальності за скоєне, підозрювана спробувала приховати сліди злочину — винесла тіло з будинку, кинула його у рів, прибрала місце події та заховала знаряддя вбивства (молоток). Проте, тіло загиблого виявили сусіди, які й повідомили про це у поліцію” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили вбивці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про умисне вбивство. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews