На Львівщині через вибух гранати загинув 37-річний чоловік

26.08.2024 14:33   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Вночі 26 серпня в селі у Львівському районі через вибух гранати загинув чоловік. Це трапилось у гаражі на прибудинковій території.


Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, повідомлення про вибух на території приватного домогосподарства надійшло близько опівночі. На місце виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти, вибухотехніки та працівники інших служб поліції області. У гаражі виявили тіло чоловіка.

"Загиблий – 37-річний місцевий мешканець, на тілі якого були виявлені численні уламкові поранення, які й стали причиною смерті. Також попередньо встановлено, що травми чоловік отримав внаслідок вибуху гранати", — йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок" та за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі триває розслідування. Правоохоронці призначили експертизи, встановлюють тип та походження боєприпасу.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews