За земельні махінації суд на Львівщині оштрафував посадовця на 850 гривень

26.08.2024 14:44   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Посадовця кооперативу на Львівщині Любомира Герасимчука судили за підробку документів для земельних махінацій і оштрафували на 850 грн за підробку доментів для перереєстрації землі.

Бродівський районний суд Львівської області виніс вирок уповноваженому від керівника сільськогосподарського виробничого кооперативу імені Василя Стефаника Любомиру Герасимчуку, який підробив документи протоколу зборів членів кооперативу та розпоряджався їхніми ділянками. Суд оштрафував його на 850 грн, пише zaxid.net.

Як вказано в матеріалах справи, у березні 2021 року Любомир Герасимчук отримав довіреність бути уповноваженим діяти від керівника сільськогосподарського виробничого кооперативу імені Василя Стефаника, що розташований у селі Ясенів колишнього Бродівського району. В грудні 2023 року він використав витяг із протоколу загальних зборів засновників кооперативу і подав його у ЦНАП Заболотцівської сільської ради, аби зареєструвати 12 ділянок. При цьому, реальні збори членів кооперативу не проводили, а витяг з протоколу зборів – підроблений.

Крім цього, в грудні 2023 року він також без відома членів кооперативу за підробленим витягом подав документи на припинення договорів оренди 26 ділянок, що належать кооперативу. Аналогічно він вчинив у квітні 2024 року, коли подав у ЦНАП підроблені документи про розірвання договорів оренди на ще 9 ділянок.


https://zaxid.net/news/


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews