5 характеристик, яким має відповідати хороше захисне скло для смартфона

27.08.2024 16:54   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Захисна плівка чи скло для смартфона - ось у чому питання! Захист мобільного телефону від пошкоджень, наприклад, унаслідок падіння, є стандартною та повсякденною практикою. Однак слід пам'ятати, що точно так само, як одна модель смартфона не дорівнює за характеристиками іншій моделі, так і методи захисту самі по собі різноманітні.

На що звернути увагу, плануючи покупку захисного скла для телефону?

 Вибір скла для смартфона - це особливо делікатне питання, оскільки на ринку пропонуються як високоякісні аксесуари, так і азіатські аналоги, що не забезпечують того захисту, на який розраховує власник пристрою. У ситуації, коли хороші смартфони коштують кілька тисяч, то захисне скло - це елемент, на якому не варто економити. Так, власники смартфонів Xiaomi зможуть вибрати якісне скло тут https://www.aks.ua/uk/catalog/zashitnue-stekla-dla-mobilnogo-telefona/brend-telefona/xiaomi.

Які властивості повинен мати хороший та ефективний захист смартфона?

Ідеальна відповідність екрану

 Іноді заяви виробників можуть не відповідати дійсності і скла не підходять для обраної моделі пристрою. Тому необхідно перевірити цей момент до нанесення скла на поверхню екрана.

Твердість покриття

 Подряпини на смартфоні стали звичайним явищем, а щоб уникнути їхньої появи, необхідно вибрати максимально міцне скло. У цьому відношенні варто порівняти дані захисних аксесуарів. Однак потрібно враховувати, що навіть дуже хороше скло для смартфона не є залізобетонною перешкодою. Аксесуар покликаний захистити екран від серйозних пошкоджень, а не гарантувати ідеальну естетику смартфона на довгі роки. Варто пам'ятати, що найміцніше скло для смартфонів маркується значеннями від H7 до H9, і це гарантія міцності.

Олеофобне покриття

 Більш якісне скло для смартфонів має спеціальне покриття, яке не видно, але відчувається. Служить воно для кращої реакції сенсора телефона. Ефект добре помітний, адже управління телефоном набагато плавніше і зручніше. Такі олеофобні шари також сприяють кращому догляду за смартфонами з точки зору чистоти.

Репутація виробника

 Чи вважаєте ви, що в разі захисних аксесуарів марка виробника має другорядне значення? Бренд Gorilla, який отримав високу оцінку, сам по собі є гарантією якості. Своєю чергою, найбільші виробники телефонів, наприклад Samsung, навіть пропонують використовувати конкретні марки аксесуарів, які можна знайти тут https://www.aks.ua/uk/catalog/zashitnue-stekla-dla-mobilnogo-telefona/brend-telefona/samsung. Це не просто рекламна процедура, а результат досвіду та аналізу компанії.

Матова поверхня

 Ця опція допоможе комфортно користуватися телефоном у сонячний день, оскільки матове скло не відблискує, а інформація на екрані зчитується без особливих проблем.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews