У Львові тимчасово заборонили використання коней в центрі міста

28.08.2024 09:35   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Виконком Львівської міської ради 27 серпня заборонив використання коней та поні у центрі міста допоки робоча група не напрацює основні правила щодо діяльності з використанням тварин.

Таке рішення ухвалили після інциденту з кінною каретою, який трапивсянапередодні, повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

"Робоча група оперативно напрацює пропозиції, які знову ж таки буде винесено на затвердження. Маємо проаналізувати ситуацію, зрозуміти, що сталося та запропонувати рішення, щоб таких інцидентів у місті більше не було. Але звертаю увагу, що відсьогодні і до напрацьованого рішення робота кінних карет у центрі міста заборонена", — сказав Андрій Москаленко.

Перше засідання робочої групи відбудеться ввечері 27 серпня. В робочу групу увійдуть представники громадськості, експерти, зоозахисники та працівники відповідних підрозділів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews