Майже всі школи Рівненської області готові до очної або змішаної форми навчання

29.08.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

Більшість шкіл Рівненської області готові до очної або змішаної форми навчання. Мала частина навчальних закладів - працюватиме дистанційно.

Про це повідомив начальник РівнеОВА Олександр Коваль. 

«96% шкіл Рівненщини готові до очної або змішаної форми навчання. Йдеться про 521 навчальний заклад середньої освіти. Вони мають протирадіаційні укриття та сховища, власні найпростіші укриття (підвали), захищений простір на першому поверсі або договір про користування укриттями з іншими суб’єктами господарювання. Для Рівненської ОДА створення безпечного освітнього простору – одне з ключових завдань перед початком навчального року», - розповів очільник області. 

Також він зазначив, що 21 школа, тобто решта 4%, працюватиме дистанційно. З них 4 приватні заклади проводять свій освітній процес лише у дистанційному форматі, 2 – завершують будівництво укриттів, 14 - не мають сховищ і знаходяться у 20-кілометровій прикордонній зоні.

Нагадаємо, навчання у школах Рівненської області розпочнеться у понеділок, 2 вересня. Цього дня за парти сяде 160 тисяч школярів Рівненщини, з них 12,5 тисяч - першачки.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews