У гощанському Дія. Центрі планують збільшити кількість адмінпослуг

30.08.2024 08:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Заступник голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Терещенко відвідав ЦНАП Гощанської громади. Разом із селищним головою Миколою Панчуком обговорили питання збільшення кількості надання адмінпослуг у віддалених робочих місцях. 

Нагадаємо, ЦНАП у Гощі розпочав свою роботу чотири роки тому. Нині загальна кількість адмінпослуг, які тут надають – 349.

Заклад став першим в області, який набув статусу Дія. Центр. Тут запроваджені єдині стандарти щодо якості надання послуг - зручно, швидко, просто та людяно. Такий статус надається лише тим, хто відповідає 12-м критеріям якості. 

Лише за пів року тут надали понад 8 тисяч адмінпослуг. Безпосередньо у ЦНАПі можна зареєструвати місце проживання, нерухоме майно, а також отримати послуги соціального характеру, земельного кадастру. Діє Єдине ветеранське вікно.

«Розвиток ЦНАПів є важливим показником руху громади до цифрової трансформації. До слова, найближчим часом тут планують надавати послуги з використанням «мобільного кейсу». А це також впровадження принципу безбар’єрності», – наголосив Олександр Терещенко.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews