ТОП-5 найкращих служб доставки cуші в Києві

02.09.2024 18:37   Опубліковано : Тарас Жак
Джерело: RvNews

Київ – це величезне місто, де не тільки безліч локацій, які цікаві в туристичному сенсі, але є місця, що зацікавлять кожного поціновувача суші. У цьому місті можна знайти безліч ресторанів та барів, де подаються смачні та якісні роли, сашимі та інші японські страви. Але ще є заклади, які надають послуги адресної доставки. До речі, ви вже зараз можете залишити своє замовлення на https://kyiv.sushi-master.ua/.

Дійсно, закладів, де пропонують суші з доставкою прямо до вас додому, в готель чи на роботу, в столиці дуже багато. Але які з них заслуговують на звання найкращих? Ми склали для вас ТОП-5 суші-ресторанів Києва, які точно варті уваги.

Sushi Master

Це відома міжнародна мережа ресторанів японської та паназіатської кухні. Тут ви можете замовити не тільки смачні суші, а й різноманітні десерти, гарячі страви, напої тощо. До речі, велике розмаїття страв в меню – одна з переваг цього закладу, що робить це місце цікавим та улюбленим для багатьох гурманів.

Суші-ресторан Sushi Master – це ідеальне місце для любителів японської кухні, оскільки:

  • Тут ви можете насолодитися свіжими та якісними суші, приготованими досвідченими шеф-кухарями.
  • Заклад пропонує сучасну та зручну адресну доставку, яка дозволить вам насолодитися стравами в затишній обстановці свого дому. Будьте певні, що доставка здійснюється швидко і точно, щоб ви могли насолодитись свіжими суші в будь-який зручний для вас час.
  • Незважаючи на те, що цей ресторан відомий та є частиною міжнародної мережі, тут цілком демократичні ціни. А ще тут часто бувають знижки та безліч акцій, тому замовлення буде ще більш вигідним.
  • Тут на вас чекає першокласний сервіс, оскільки в закладі працюють справжні професіонали.

Тож як замовити гарантовано смачні японські страви в ресторані Sushi Master з доставкою до вас додому? Все дуже просто! До ваших послуг кілька варіантів – телефон закладу, офіційний сайт та мобільний додаток. Замовлення точно буде доставлене швидко та в повному порядку.

Sushimania

Це місце, де зібрано безліч японських страв, які стали улюбленими для багатьох киян, і все це в одному закладі. Тут ви можете скуштувати як класичні роли, так і авторські варіації від шеф-кухаря. Крім того, у цьому ресторані використовують тільки свіжі та якісні інгредієнти, що забезпечить вам справжню насолоду.

Sushiya

Цей заклад є частиною мережі ресторанів, яка користується величезною популярністю не лише серед киян. Тут ви можете замовити як звичайні роли, так і суші в стилі «фьюжн». Заклад ідеальний, як для відвідування з друзями та сім'єю, так і для замовлення страв з доставкою.

Yoshi

Тут вдало поєднується японська кухня та європейський сервіс. В закладі панує затишна атмосфера та першокласне обслуговування. Рекомендуємо спробувати авторські роли від шеф-кухаря та незвичайні десерти – це може бути вашим першим замовленням в цьому ресторані.

Tokyo Sushi Bar

У цьому закладі ви можете замовити адресну доставку суші та піци, а також ви можете забрати замовлення самостійно. Тут ви можете скуштувати справжні японські суші та сашимі, приготовлені за традиційними рецептами. Всі страви готуються тільки зі свіжих морепродуктів за оригінальними рецептами, що робить страви смачними та автентичними.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews