У Рівному привітали нотаріусів із нагоди їхнього професійного свята

03.09.2024 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Учора працівники нотаріату святкуюткували своє професійне свято. До урочистої навчальної лекції з цієї нагоди долучився заступник голови РівнеОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Терещенко. 

«Бути нотаріусом – почесно й відповідально. Адже на вас покладаються великі надії у сфері забезпечення конституційного принципу верховенства права, додержання законності, захисту суспільних та державних інтересів, прав і свобод людини. Переконаний, що в системі органів юстиції Рівненщини працює багато достойних нотаріусів, робота яких високо цінується і заслужено визнається широким громадським загалом», - зазначив Олександр Терещенко.

За професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня нотаріату фахівці отримали почесні грамоти від Рівненської ОВА та обласної ради.

Також після лекції відбувся благодійний аукціон, у результаті якого вдалося зібрати майже 320 тис. грн. Усі кошти підуть на РЕБи для військових.

Пресслужба РівнеОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews