Внаслідок нічного російського обстрілу Львова четверо загиблих, серед них - дитина (оновлено)

04.09.2024 08:48   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У Львові під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Пошкоджені житлові будинки. Попередньо відомо про 25 травмованих. Четверо загиблих.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Львову зросла до 23. Серед потерпілих – пʼятеро дітей. Те, що відомо станом на зараз: одна 15-річна дитина перебуває у стані середньої важкості, четверо – мають легкі ушкодження", повідомив о 7:45 Козицький.

"Унаслідок ворожого обстрілу у Львові пошкоджені житлові будинки. Усі профільні служби скерували на місце", — каже очільник Львівської ОВА.

Станом на 06:24 за інформацією мера мііста Андрія Садового, "сталося загоряння житлових будинків в районі головного вокзалу Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні "Арніки" та 17 залишаються вдома. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, братів Міхновських, Мельника. Уточнюємо інформацію щодо постраждалих Будьте в укритті", — зазначив Андрій Садовий.

Станом на 06:44 відомо про шістьох травмованих. Серед них — дитина.

null
Фото Андрій Садовий

О 07:12 кількість поранених зросла до 17, повідомив Садовий. Це двоє дітей — 10 та 15 років та 15 дорослих. Їх госпіталізували в лікарні міста. У 5 пацієнтів важкий стан.

Внаслідок атаки у Львові тимчасово перекрили для проїзду декілька вулиць: обмежений рух на Скнилівському мості та на вулиці Коновальця.

"Трамвай № 2 курсуватиме поки на вокзал. Автобуси 52,92,21,84 курсують по зміненому маршруту — по вул. Збиральній", — додав Андрій Садовий.

Станом на 7:30 за інформацією очільника ОВА кількість загиблих зросла до двох.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews