Рівненські обласні заклади позашкілля проведуть День відкритих дверей

06.09.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Вже цієї неділі Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти, а також Рівненська мала академія наук учнівської молоді чекають дітей та підлітків на щорічному заході – Дні відкритих дверей.  Школярі матимуть можливість дізнатися про роботу цих закладів обласної ради, а саме - які можливості для власного розвитку там можна отримати.

Так, у Центрі НПВ та позашкільної освіти ознайомлять з гуртковою роботою, проведуть екскурсію, розкажуть основні правила та принципи облаштування туристичної стоянки, проходження смуги перешкод та про інші цікаві речі. Діти зможуть обрати цікавий напрямок додаткової освіти для гармонійного розвитку і змістовного дозвілля. Зауважимо, що заняття в центрі безкоштовні. Тут запрошують діток віком 5-18 років.

День відкритих дверей відбудеться вже цієї неділі, 8 вересня, з 11:00 до 14:00. Адреса: Рівне, вул. Чорновола, 79-Б (колишня станція юннатів).

Цього ж дня з 10:00 до 15:00 своїх майбутніх учнів чекають і в Рівненській малій академії наук учнівської молоді. Розташований заклад у Рівному за адресою: вул. С.Петлюри, 17 (Будинок вчених).

Зауважимо, що це єдиний в області заклад, який надає позашкільну освіту за дослідницько-експериментальним напрямом, а це - можливість реалізовувати себе в науці, експериментувати та створювати.

Вік дітей, які можуть навчатися в РМАНУМ – 12-17 років. Тут працює 69 секцій 12 наукових відділень: математики, економіки, фізики, астрономії, хімії, біології, екології, аграрних наук, філології, літературознавства, історії, наук про Землю, філософії, суспільствознавства, інформаційних технологій, інженерії та матеріалознавства.

Пресслужба Рівненської облради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews