У Львові розпочалося прощання із загиблими членами родини Базилевич

06.09.2024 15:10   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Сьогодні, 6 вересня, Львів прощається із Євгенією, Яриною, Дариною та Емілією Базилевич, а також Іриною Демидовою та Юрієм Арабським. Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня. Усі вони загинули у власному помешканні внаслідок ракетного обстрілу РФ вночі 4 вересня, повідомляють кореспонденти Суспільного.

Чин похорону чотирьох членів родини Базилевич — 43-річної Євгенії і трьох дівчат — 7-річної Емілії, 18-річної Дарини та 21-річної Ярини розпочався о 14:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Попрощатись із загиблими внаслідок ракетної атаки РФ прийшли рідні, друзі, громадські діячі та мешканці Львова.

Знайомі та друзі родини сім'ї Базилевич говорять про загиблих як про патріотів та цвіт нації. Євгенія, Дарина та Ярина були пластунками. Наймолодшій доньці Базилевичів Емілії було сім років. Дівчинка перейшла у другий клас. 18-річна Дарина Базилевич навчалася на другому курсі програми "Культурологія" Гуманітарного факультету УКУ. Ярина Базилевич працювала програмною менеджеркою в офісі "Львів — молодіжна столиця Європи 2025". Дівчині був 21 рік. З усієї родини живим залишився лише чоловік та батько — Ярослав Базилевич. У момент влучання він повернувся зі сходової клітки до квартири по воду й вижив. Євгенію та трьох її доньок поховають на Личаківському кладовищі.

Прощання із загиблою внаслідок обстрілу Іриною Демидовою розпочалось о 12:00 у Храмі святого Архистратига Михаїла. Її поховають на кладовищі у селі Зимна Вода. Чин похорону Юрія Арабського почався об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя. Його поховають на Янівському кладовищі. Олександра Погорецького поховають у суботу.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews