Скільки дитячих садочків у Рівненській області працюватиме очно

09.09.2024 09:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

На Рівненщині 99% дитячих садків у новому навчальному році працюватимуть за очною чи змішаною формою. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Робота дошкільних закладів Рівненщини в умовах війни залежить від наявності укриття. У 507 закладах дошкільної освіти Рівненщини освітній процес організовано: за очною – 88%, змішаною – 11%, дистанційною – шість закладів, що становить 1%», - сказав Сергій Подолін. 

Також він додав, що мережа закладів дошкільної освіти Рівненщини становить 518 одиниць різних типів та форм власності. Це 287 окремих садків, із яких 3 – приватних, а також 231 заклад знаходиться у школах тергромад та 13 – у закладах освіти обласного підпорядкування. 

«Цьогоріч здобуватимуть освіту в садках області понад 29 тисяч вихованців, з них: за очною формою  27705, за змішаною – 1281 дистанційною – 370. Дітей, із числа внутрішньо переміщених – 691», - підсумував перший заступник.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews