Від сьогодні на одній із вулиць Львова зміниться рух транспорту: замінюватимуть аварійну колію

09.09.2024 16:36   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

9 вересня о 22:00 на вулиці Винниченка, 10-12 розпочнуть заміну аварійної трамвайної колії у напрямку від центру міста. Під час робіт, які планують завершити 12 вересня, рух громадського та приватного транспорту на цій локації змінять.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як ідеться у повідомленні, зміниться рух трамваїв №1, №2, №7 та №9. Приватні авто та автобусні маршрути у напрямку до вул. І. Гонти (до центру) їхатимуть по вул. Винниченка біля Львівської обласної ради.

Рух у напрямку від центру до площі Митної відбуватиметься про правій смузі вулиці Підвальної, а місце ремонтних робіт необхідно буде об'їхати, виїхавши на зустрічну смугу.

Трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 курсуватимуть за частково зміненими маршрутами:

  • із Залізничного вокзалу трамвай №1 та з вул. Коновальця трамвай №2 в напрямку до центру курсуватимуть через вулиці: Київську, Котляревського, Вітовського, Франка на площу Митну, а далі — до своїх кінцевих зупинок на Погулянці (для трамвая №1) і на вул. Пасічній (для трамвая №2). У зворотному напрямку ці трамваї курсуватимуть за звичним маршрутом — по вул. Підвальній, пл. Ринок, вул. Дорошенка, вул. Бандери (Чупринки);
  • трамвай №7 з вул. Татарбунарської через вул. Замарстинівську курсуватиме до вул. Торф’яної. Аналогічно і в зворотному напрямку;
  • трамвай №9 курсуватиме за скороченим маршрутом: Залізничний вокзал — пл. Соборна — Залізничний вокзал.

"Оскільки трамваї № 1 та № 2 з вул. Личаківської їхатимуть на вул. Руську попри місце ремонту, маневр виїзду на зустрічну смугу для об’їзду місця ремонту колії може ускладнити рух на цій ділянці. Тож водіїв приватного транспорту закликають бути уважними та зважати на зміну схеми організації дорожнього руху на цій локації. А за можливості — обирати альтернативний маршрут", — ідеться у повідомленні.

З інформацією ЛКП "Львівелектротранс", на вул. Винниченка, 10-12 планують замінити 50 метрів аварійної колії та, відповідно, провести замощення міжколійного простору бруківкою.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews