Чи готовий Львів до зими?

09.09.2024 21:02   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У львівських шляхово-ремонтних підприємствах готують до роботи взимку техніку для прибирання. За даними департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, для прибирання вулиць планують залучати 144 одиниці спецтехніки.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

"Цієї зими до механізованого прибирання вулиць міста плануємо залучати 144 одиниці спеціальної техніки. З них 16 одиниць — це техніка інших підприємств. Решта — наші комунальні машини", — повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За потреби до прибирання залучать додаткові 66 одиниць техніки. Хідники розчищатимуть за допомогою мотоблоків та щіток.

Також в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР повідомили, що в районах міста визначили маршрути, за якими прибиратимуть сніг. 53 дороги та площі будуть посипати реагентами й технічною сіллю, а не піскосумішшю.

"З минулої зими маємо залишок протиожеледних матеріалів у розмірі 9,6 тис. м³. Це зокрема піскосоляна суміш – 5,2 тис. м³, технічна сіль – 3,2 тис. т, пісок – 2,1 тис. м³, реагенти – 16 т. Додатково ще 19 тис. м³ протиожеледних матеріалів закуплять районні адміністрації. Відтак цієї кількості має бути достатньо для належного утримання доріг у зимовий період", — йдеться у повідомленні департаменту.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews