У Львові директора компанії судитимуть за несплату понад 14 млн грн податків

11.09.2024 15:18   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У Львові судитимуть директора компанії, яка надає послуги у сфері відпочинку, за умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Про це повідомили в Бюро економічної безпеки Львівщини.

Згідно з повідомленням, керівник підприємства, основними видами діяльності якого є функціонування спортивних споруд, не відобразив у бухгалтерському та податковому обліку фінансово-господарську операцію. Вона полягала у внесенні власного нерухомого майна та інших матеріальних активів загальною вартістю 79 млн грн до статутного капіталу іншої компанії. Внаслідок цього, держава не отримала податок на додану вартість у розмірі понад 14, 6 млн грн. Назв підприємств, причетних до оборудки, у БЕБ не розкривають.

У результаті розслідування, компанія відшкодувала кошти у повному розмірі, заявили у Львівській обласній прокуратурі. Керівнику компанії оголосили про підозру. Справу скерували до суду. Прокурори скерували до суду клопотання про звільнення директора підприємства від кримінальної відповідальності.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews