У лікарнях Львова перебувають 15 людей після обстрілу РФ 4 вересня

11.09.2024 16:09   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Станом на 11:00 11 вересня у медичних закладах Львова на лікуванні перебувають 15 пацієнтів, які отримали травми внаслідок російського ракетного обстрілу, який трапився 4 вересня.

Про це повідомили в пресслужбі Першого медичного об'єднання Львова.

Як ідеться у повідомленні, шестеро людей — у лікарні святого Пантелеймона, дев'ятеро — в лікарні святого Луки. У реанімації перебувають двоє людей.

Один з них — 51-річний чоловік. Потрапив до лікарні із травмою живота та грудної клітки, наскрізними осколковими пораненнями плеча, рваними ранами стопи та гомілково-ступневих суглобів. Медики кажуть, що його стан важкий, але стабільний.

Інший пацієнт, який перебуває в реанімації — 68-річний чоловік. Він зазнав проникаючого осколкового поранення грудної клітки, внаслідок чого виник забій легень та серця . У нього — дихальна та серцева недостатність. Чоловік перебуває на апараті ШВЛ у вкрай важкому стані.

Загалом унаслідок обстрілу 4 вересня до лікарень Першого медоб’єднання Львова за медичною допомогою звернулось 58 травмованих.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews