Хто очолить Рівненський обласний центр комплексної реабілітації: кандидат лише один

12.09.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Питання укладення контракту з керівником КЗ «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації» розглянули депутати на засіданні постійної комісії з питань соціальної політики та соціального захисту населення (голова – Вікторія Опанасюк). 

З теперішньою директоркою закладу Оксаною Кравчук, яка очолює центр з 2006 року, дія контракту завершується у вересні. Наразі вона є єдиною кандидаткою на цю посаду, а її кандидатуру підтримав трудовий колектив.

Нагадаємо, центр надає послуги з комплексної реабілітації (абілітації) особам з інвалідністю І-ІІІ групи різних нозологій, родинам загиблих (померлих) захисників та захисниць, ветеранам війни, особам, які отримали поранення, були в полоні, внутрішньо переміщеним особам.

В підсумку, депутати підтримали проєкт рішення з цього питання, а остаточно його буде затверджено на сесії обласної ради. 

Пресслужба Рівненської облради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews