Міністр закордонних справ Сікорський Польщі відвідав Львів

13.09.2024 00:10   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

12 вересня, до Львова приїхав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. Політик оглянув зруйновані внаслідок обстрілу РФ будинки на вулиці Коновальця та вшанував пам'ять загиблих.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Після побаченого Радослав Сікорський закликав партнерів посилити українську ППО.

"Це черговий воєнний злочин, і це не єдина така будівля у Львові. Я б хотів, щоб сюди приїхали всі ті, хто сумнівається, що Україна терміново потребує протиповітряної оборони та що вона має право збивати ці бомбардувальники і знищувати аеродроми, з яких вони злітають, звідки запускаються ракети по цивільних об’єктах в Україні. Закликаю лідерів вільного світу та НАТО прискорити постачання зброї, особливо протиповітряної та протиракетної, це справді терміново", — сказав Радослав Сікорський.

Також він наголосив, що Польща готова відбудувати одну зі зруйнованих будівель, яку обере Львів. У день обстрілу, 4 вересня, про це також заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews