На Львівщині прогнозують негоду

13.09.2024 15:33   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У суботу, 14 вересня, на Львівщині синоптики прогнозують погіршення погодних умов, зокрема сильні дощі та грози.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівського регіонального центру з гідрометеорології.

На території Львівської області синоптики прогнозують хмарну погоду. Вночі помірні дощі, вдень — значні, а на півдні області сильні дощі. Також синоптики прогнозують грози. Вітер південно-східний з переходом на західний, 9 – 14 м/с, вдень пориви, подекуди шквали 17 – 22 м/с. Температура вночі 12 – 17°, вдень 14 – 19° тепла.

У Львові 14 вересня буде хмарно із дощами та грозою. Вітер південно-східний з переходом на західний, 9 – 14 м/с, вдень пориви 17 – 22 м/с. Температура вночі 15 – 17°, вдень 17 – 19° тепла.

Мешканцям радять під час грози зачинити вікна та двері, а також вимкнути з мережі усі електричні прилади. Якщо ви перебуваєте на вулиці, не варто ховатися під деревами, адже вони притягують блискавки і є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру. Також потрібно уникати металевих парканів, рекламних щитів та опор електропередач.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews