Консервація з підприємства на Рівненщині - на полицях 20-ох країн світу

17.09.2024 08:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан здійснив робочу поїздку на підприємство «Щедра нива». Компанія, відома своєю якісною консервованою продукцією, продовжує розвиватися попри складні часи. 

«За дорученням начальника Рівненської ОВА Олександра Коваля продовжую відвідувати підприємства області. «Щедра нива» не лише забезпечує продукцією український ринок, а й експортує до понад 20 країн світу. Підтримує і економіку країни: торік компанія перерахувала до бюджету понад 25 млн грн та увійшла до ТОП-25 кращих платників податків Рівненщини», - розповів Олександр Кохан.

Підприємство постійно інвестує у модернізацію виробництва, зокрема, у придбання нової сільськогосподарської техніки та енергоефективного обладнання. «Щедра Нива»  також  відповідальний роботодавець – середня зарплата на підприємстві становить 19 тисяч гривень, а для заохочення працівників до ефективної роботи впроваджена система преміювання. 

Нині «Щедра нива» долучилася до урядового проєкту Національний кешбек. Таким чином, купуючи продукцію компанії, громадянам повертатимуть 10% їх вартості на спеціальні банківські картки.

Жінки фасують кукурудзу на підприємстві  «Щедра нива»Олександр Кохан, Надія Переходько та колектив підприємства  «Щедра нива»

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews