Осінні новинки морозива від ТОВ "Ласунка": насолода у кожному шматочку

20.09.2024 16:09   Опубліковано : Тарас Жак
Джерело: RvNews

Осінь – це час, коли природа демонструє свою красу в яскравих відтінках кольору. Це час, коли ми починаємо шукати нові способи підняти собі настрій та насолодитися маленькими радощами життя. І варіант купити морозиво – здається найпростішим та найочевиднішим. Адже що може бути краще за улюблений десерт, який нагадує про літо навіть у похмурі дні? Саме тому компанія «Ласунка», один з найбільших українських виробників морозива, пропонує справжню смакову революцію цієї осені, представляючи новинки, що вразять смаком, ідеєю та подачею.

Неперевершені смаки в «Яскравих відерцях»

Стильні відерця, вагою 500 грамів, заповнені смачними комбінаціями ідеально підходять для осінніх вечорів та стануть чудовим вибором для всієї родини.

Вишня-малина

Кислуватий акцент соковитої вишні вдало гармонує з ніжною малиновою солодкістю, роблячи це морозиво – чудовим вибором для усіх прихильників ягідних десертів.

Манго-абрикос

Справжня тропічна насолода! Цей смак відправляє у подорож до сонячних пляжів, де манго та абрикос у прохолодному дуеті підіймають ваш настрій на усі 100%.

Ківі-ананас

У цьому морозиві зустрічаються два екзотичні смаки, які гарантовано подарують вам енергію. Сонячний ківі та яскравий ананас створюють ідеальний баланс, залишаючи після себе бажання скуштувати ще.

Какао-шоколад

Для поціновувачів класики, це морозиво вразить своїм насиченим смаком. Темний шоколад у поєднанні з какао дарує неперевершене задоволення, яке зігріває навіть у найпрохолодніші дні.

null
Фото з мережі Інтернет

 

«Сніданок» – особливе морозиво!

Ця новинка від «Ласунки» заслуговує на окрему увагу. «Сніданок» – це ванільне морозиво з джемом та шоколадною гранолою. Неймовірний десерт, що перетворить ваш звичайний ранок на свято. Поєднання ніжного морозива з солодким джемом зі стиглої вишні та хрусткою гранолою створює неповторний смаковий досвід.

null
Фото з мережі Інтернет

 

«Mix Deluxe» новий смак, що вражає

Не можливо не згадати й про новий смак у лінійці «Mix Deluxe» – ананас-маракуйя-макарунси. Ця унікальна комбінація не лише приваблює своїм виглядом, але й вражає смаком. Ніжний ананас у поєднанні з екзотичною маракуйєю та хрусткими макарунсами роблять цей десерт ідеальним для тих, хто шукає щось особливе.

Усі новинки від ТОВ "Ласунка" – це не просто цікаві десерти, а справжнє свято смаку. Нехай ваша осінь буде солодкою разом з ТМ «Ласунка»!


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews