Курсант Національної академії сухопутних військ у Львові важко поранив товариша ножем під час конфлікту

24.09.2024 14:43   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У Львові правоохоронці повідомили про підозру молодшому сержанту, курсанту Інституту морально-психологічного забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, який важко поранив товариша ножем під час конфлікту.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як вказано в судовій ухвалі, яку оприлюднили у судовому реєстрі, 18 вересня 2024 року молодшому сержанту контрактнику, який є курсантом Інституту морально-психологічного забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного повідомили про підозру у кримінальному правопорушенні за ч.1 ст.121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує покарання – від 5 до 8 років позбавлення волі.

За рішенням суду, курсанту військової академії обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю вийти з СІЗО під 60 тис. грн застави.

З матеріалів справи відомо, що молодший сержант у червні 2024 року важко поранив ножем-метеликом свого товариша через раптовий конфлікт. Випадок трапився на території Інституту морально-психологічного забезпечення. Наразі у цій справі триває слідство.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews