Посадовець зі Львівщини сплатить штраф за засмічення землі

25.09.2024 11:37   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

На Львівщині начальника одного з комунальних підприємств підозрюють у забрудненні земель. Посадовець неодноразово дозволяв складувати сміття поза межами полігону твердих побутових відходів.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

За даними слідства, 55-річний підозрюваний допустив засмічення земельної ділянки поблизу полігону твердих побутових відходів, який знаходиться на території Залузької сільради. Слідчі стверджують, що він неодноразово дозволяв накопичення сміття за межами території, призначеної для полігону твердих побутових відходів.

“Йому інкримінують забруднення земель речовинами, відходами, шкідливими для довкілля, внаслідок порушення спеціальних правил, що створило небезпеку для довкілля та службову недбалість”, — повідомили у прокуратурі.

В результаті таких дій землі, які знаходяться поруч із полігоном, забруднені шкідливими речовинами. Загальна сума завданої шкоди оцінюється в майже пів мільйона гривень. Нагадаємо, нещодавно у Червоноградському районі поруч з водоспадом виявили звалище побутового сміття.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews