На Львівщині митники викрили двох водіїв на контрабанді товару на 2,5 млн грн

25.09.2024 11:59   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

На Львівщині митники викрили двох чоловіків на спробах завезти контрабанду в Україну. 19-річний рівнянин намагався перевезти 168 смартфонів, а 74-річний мешканець Львівщини хотів завезти різноманітну аудіотехніку і косметику. Загальна вартість конфіскованого товару склала 2,5 млн грн, повідомила пресслужба Львівської митниці.

У середу, 25 вересня, близько 02:00, на пропускному пункті “Краківець — Корчова” митники викрили 19-річного рівнянина, який заховав 168 смартфонів китайських марок за обшивкою мікроавтобуса Renault Master. Загальна вартість телефонів склала 2 млн грн. “За цим фактом працівник митниці склали адмінпротокол за переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Транспортний засіб тимчасово вилучено” — йдеться в повідомленні митниці.

Напередодні на ПП “Шегині — Медика” 74-річний житель Львівщини на Mercedes-Benz перевозив серед особистих речей 44 пари навушників Marshall, 16 колонок Marshall та Harma, а також 56 одиниць косметики RITUALS. “Щодо водія складено протокол про порушення митних правил. За попередніми даними, вартість товарів становить 500 тис. грн” — зазначила пресслужба Львівської митниці.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews