На Львівщині ексдиректора підприємства підозрюють у розтраті коштів виділених на ліквідацію шахт

27.09.2024 11:31   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Директор державного гірничого підприємства у Львівській області підозрюється у нецільовому використанні майже 2 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

За даними слідства, в грудні 2022 року під час виконання бюджетної програми, яка була спрямована на ліквідацію неперспективних вугледобувних підприємств, він використав гроші для погашення боргу за електроенергію минулих років, хоча це не було передбачено програмою.

“Для цього підозрюваний підписав та скріпив печаткою відповідні документи. Йдеться про акти прийняття-передавання продукції від постачальника послуг з розподілу електроенергії, які повинні були оплачуватися підприємством за рахунок власних коштів. В подальшому службовець на підставі платіжного доручення неправомірно перерахував майже 2 млн грн на рахунок контрагента”, — йдеться у повідомленні.

Детективи БЕБ повідомили керівнику державного підприємства про підозру за ознаками кримінального правопорушення. Наразі триває досудове розслідування, а правоохоронці продовжують слідчі дії.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews