Заміна акумулятора в телефоні

27.09.2024 23:01   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

Якщо ви помітили, що ваш смартфон розряджається швидше, ніж зазвичай, гріється під час заряджання або не вмикається зовсім, то, найімовірніше, причина в зношеному елементі, який перезаряджається. Акумулятори - це витратні матеріали, які з часом втрачають свою ємність і працездатність. У цій статті ми розповімо вам, як визначити стан акумулятора, які є способи його заміни і чому краще довірити цю процедуру професіоналам.

Як перевірити стан акумулятора?

Існує кілька способів перевірити елемент живлення:

  1. Завантажити спеціальний застосунок, наприклад, AccuBattery або Battery Health, який покаже рівень зносу та ємності акумулятора.
  2. Ввести в набір номера комбінацію ##4636###, яка відкриє приховане меню з інформацією про батарею (працює не на всіх моделях).
  3. Перевірити налаштування телефону, де може бути розділ з інформацією про АКБ і його споживання (наприклад, на Samsung Galaxy можна знайти в розділі «Про пристрій» - «Обслуговування пристрою» - «Акумулятор»).
  4. Виміряти напругу елемента спеціальним приладом - мультиметром або тестером (вимагає розкриття корпусу телефону).

 Якщо ємність акумулятора знизилася більш ніж на 20% від заявленої виробником, то він зношений і потребує заміни.

Чому краще звернутися до сервісного центру?

Заміна вбудованого акумулятора в телефоні - це не найпростіша процедура, яка вимагає певних знань і умінь. Якщо ви не впевнені у своїх силах або не хочете ризикувати своїм дорогим пристроєм, то краще звернутися до спеціалізованого сервісного центру, де професіонали зроблять все швидко і якісно.

Ось деякі переваги звернення до професіоналів:

  • заощадите час і нерви, не займаючись самостійним ремонтом.
  • отримаєте гарантію на замінений акумулятор і на роботу майстра.
  • уникнете можливих пошкоджень телефону, які можуть призвести до дорогого ремонту або заміни пристрою.
  • будете впевнені, що акумулятор підібраний правильно за моделлю і характеристиками вашого телефону.

Висновок

Акумулятор - це одна з найважливіших частин смартфона, яка визначає його автономність і продуктивність. Якщо ви зіткнулися з проблемою зносу або поломки цього вузла, то не відкладайте вирішення питання. Ви можете спробувати замінити батарею самостійно, якщо у вас є необхідні інструменти та навички, проте краще звернутися в перевірений сервісний центр, де вам нададуть кваліфіковану допомогу.

Якщо ви шукаєте сервісний центр для заміни акумулятора в телефоні, то ми рекомендуємо вам відвідати сайт https://www.aks.ua/remont-telefony/zamena-akkumulyatora.html.  Заміна акумулятора в сервісному центрі AKS - це гарантія якості, безпеки та доступності!


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews