Львів'яни жорстоко побив рибалку в парку

02.10.2024 11:01   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Потерпілий перебуває у лікарні. Підозрюваному за скоєне загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Про це 2 жовтня повідомила поліція Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 41-річний львів’янин відпочивав на березі озера і ловив рибу на вудку, коли до нього підійшов незнайомий і почав на підвищених тонах висловлювати претензії щодо незаконної, на його думку, риболовлі. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого зловмисник завдав рибалці кількох ударів кулаками та ногами по голові, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження, після чого втік з місця події.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування втікача та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 43-річний житель Львова.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews