На Львівщині затримали ще одного фальшивомонетника, який хотів втекти від правосуддя

02.10.2024 12:07   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Детективи територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області затримали ще одного учасника групи, причетного до розповсюдження підробленої іноземної валюти. Раніше правоохоронці затримали інших членів цього злочинного угруповання. 

Про це повідомило ТУ БЕБ у Львівській області.

Дізнавшись про затримання спільників, які збували фальшиві долари, та обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, зловмисник намагався покинути територію України. Його затримали неподалік одного із пунктів пропуску.

За даними слідства, втікач разом з організатором схеми придбали у столиці підроблені банкноти номіналом по 100 доларів та привезли їх на територію Львівської області. За це чоловік отримав грошову винагороду та мав отримати відсоток від подальшого продажу підробленої валюти.

Фігуранту оголосили про підозру. Наразі його взяли під варту з можливістю внесення застави у сумі 908 тис. грн, а також у вигляді домашнього арешту в нічну пору доби.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews