У Львові помер чоловік, який отримав травми внаслідок російського обстрілу 4 вересня

02.10.2024 23:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

2 жовтня, померла ще одна людина, яка отримала травми внаслідок російського ракетного обстрілу 4 вересня — Богдан Кріль.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Кріль Богдан Андрійович, 1955 року народження, став восьмою жертвою цього трагічного нападу. Пан Богдан отримав важкі поранення під час атаки", — зазначив Андрій Садовий. За словами мера Львова, 29 днів чоловік перебував у критичному стані в реанімації, але життя його врятувати не вдалося.

Як розповіли на Facebook-сторінці прафії храму св. Йосифа Обручника при монастирі сестер милосердя святого Вікентія, сьогодні, 2 жовтня, о 19:00 розпочнеться парастас, а завтра, 3 жовтня, о 10:00 відбудеться похорон.

"Богдан був не лише активним членом нашої парохіяльної спільноти, але й великим добродієм, який щиро і безкорисливо допомагав нашій церкві та монастирю. Його руки та серце завжди були відкриті для допомоги", — зазначили в парафії.

Богдан Кріль був доцентом кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій НУ "Львівська політехніка".


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews