У Львові магазин перебудують під реабілітаційний центр з медичним супермаркетом

04.10.2024 10:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Під час засідання архітектурно-містобудівної ради у Львові представили проєкт нового багатофункційного комплекс на Сихові. Його планують звести на місці мультифункціонального магазину на вул. Драгана, 4б.

Про це пише LVIV.MEDIA.

Розробники проєкту представили фото існуючого стану будівлі — зараз тут є приміщення продуктового магазину, аптеки, поштового відділення та медичного центру “Біомед”. Згідно з новим проєктом, заплановано повністю змінити його призначення, створивши сучасний центр фізичної реабілітації для людей, які постраждали внаслідок повномасштабної війни.

Проєкт передбачає надбудову та розширення будівлі. Розробники пропонують залишити перший поверх у його теперішньому вигляді, але з додаванням нових торгових приміщень для аптек та магазину з медичними товарами. Другий поверх повністю відведуть під кабінети лікарів, а третій і четвертий — під стаціонарні палати. До того ж, на рівні цокольного або підземного поверху буде облаштовано паркінг для працівників медичного закладу, в якому також передбачать укриття для пацієнтів.

“Ми врахували побажання мешканців сусідньої 16-поверхівки, в нас були загальні збори, ми вислухали їхні побажання. На основі цього ми сьогодні представляємо фінальну версію проєкту. На першому поверсі пропонуємо розмістити аптеки та торгові приміщення, тобто у нас має бути медичний супермаркет, в якому можна буде купити усі необхідні речі по догляду за хворими”, — пояснили на засіданні містобудівної ради.

Замовником проєкту є ТОВ Львівський науково-практичний центр “БІОМЕД”. За даними аналітичної системи YouControl фірму створили понад 30 років тому. Компанія займається орендою нерухомості, а також діяльністю у сфері охорони здоров’я та роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами. Її власникам є Орест Пронів та Олесь Пронів.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews