На Львівщині встановили меморіальні дошки доразу шістьом Героям

04.10.2024 11:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

На Дрогобиччині меморіальні дошки шістьом захисникам України встановили на фасаді Меденицької школи.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Знаки встановили на фасаді Меденицької середньої загальноосвітньої школи І - III ступенів. Настоятелі місцевих храмів освятили їх.

Пам‘ятні дошки відкрили 6 захисникам:

Назару Білокуру

Назар Білокур народився 13 липня 1996 року у селі Рівне. Навчався у Дрогобицькому технікумі нафти і газу. Після цього здобув вищу освіту в університеті нафти й газу у місті Івано-Франківськ. Працював в ТзОВ "Галичина - Захід". Назар Білокур був напівсиротою, у нього залишились батько й брат. Воїн не встиг створити власну сім'ю, у нього було заплановане весілля. Загинув 25 травня 2022 року. Йому було 26 років.

Миколі Сьораку

Був учасником АТО/ООС. У перші дні повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону і став на захист Батьківщини. Проходив службу у 103 окремій бригаді територіальної оборони Збройних сил на посаді командира евакуаційного відділення роти забезпечення. Помер 17 вересня 2022 року внаслідок зупинки серця. Йому було 50 років.

Петру Грициняку

Учасник АТО. Помер 10 липня 2016 року внаслідок важкої хвороби. Воїну був 31.

Євстахію Гайдуку

Був учасником АТО. Воював у військовій частині В-2095. Помер 25 серпня 2022 року внаслідок хвороби. Йому було 48 років.

Петру Панчишину

У грудні 2022 року був призваний до війська. Загинув 7 лютого 2024 року внаслідок мінометного обстрілу одного із населених пунктів Донецької області. Йому було 54 роки. Поховали воїна 13 лютого.

Василю Шулаку

Загинув 30 грудня 2023 року в Авдіївці Донецької області під час виконання бойового завдання. Захиснику був 41 рік. У нього залишилася мати, дружина та двоє дітей. Його поховали 6 січня 2024 року.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews