На Львівщині вбили подружжя бізнесменів. Оголошено план перехоплення

04.10.2024 17:36   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Сьогодні, 4 жовтня, у селі Лопатин Шептицького району сталося подвійне вбивство — невідомий із рушниці застрелив чоловіка та дружину, які володіли відпочинковим комплексом.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції Львівської області.

Як зазначається, сьогодні вранці на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя, з вогнепальними пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група Червоноградського районного відділу поліції, співробітники інших служб поліції Львівщини.

«Правоохоронці встановили особу загиблого – 51-річного місцевого жителя, який був застрелений на території власного господарства. Окрім того, у житловому будинку поліцейські виявили тіло його 48-річної дружини – також без ознак життя, з травмами голови. Проведеними заходами було встановлено, що після вчинення злочинів нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства», - йдеться в дописі.

Уточнюється, що триває спеціальна поліцейська операція. До встановлення місцеперебування та затримання зловмисника задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини.

Розслідується кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) ККУ.

Також розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

Як зазначив у коментарі «Суспільному» начальник Шептицького районного відділу поліції Ігор Підлужний, йдеться про подружжя, яке володіло невеликим відпочинковим комплексом.

За словами Підлужного, подружжя планувало їхати на відпочинок разом із родиною. Після того, як вони не з'явились, їхній зять приїхав до них додому, де виявив убитими.

«Невідомий застрелив спочатку жінку, потім чоловіка. Вбили з рушниці, але зброї на місці злочину нема. Також зараз поліція з'ясовує, чи було пограбування», — зазначив Підлужний.

Уточнюється, що свідків злочину поки не виявили.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews