У Львові затримали підозрювану у вбивстві 27-річного чоловіка з Івано-Франківщини

07.10.2024 20:00   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Вночі 6 жовтня 2024 року у Львові вбили кухонним ножем 27-річного чоловіка з Івано-Франківщини. Поліцейські затримали підозрювану — 18-річну львів'янку.

Про це інформують у поліції Львівської області.

Як йдеться у дописі, чоловік, якого вбили, винаймав кімнату на вулиці Виговського у Львові. Увечері до нього прийшла знайома.

"Під час розпивання спиртного між дівчиною та чоловіком виник конфлікт, і зловмисниця кілька десятків разів вдарила потерпілого кухонним ножем в різні частини тіла. Від отриманих травм чоловік помер, а підозрювана втекла з місця події", — повідомляють у поліції.

Дівчина намагалася приховати речові докази, зокрема заховала знаряддя вбивства. Як з'ясували поліцейські, вона переховувалася у Стрию.

Слідчі затримали її та повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews