У Львові затримали псевдомінера залізничного вокзалу та готелю

08.10.2024 10:31   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив про фальшиве замінування головного залізничного вокзалу та готелю. Ним виявився 36-річний мешканець одного із села поблизу Львова.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу та одного з готелів, розташованого на вулиці Княгині Ольги у Львові, надійшло 6 жовтня, близько сьомої години ранку.

За вказаними адресами працювали поліцейські вибухотехніки та кінологи поліції Львівщини, а також слідчо-оперативні групи та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 та патрульні поліцейські. Було проведено евакуацію, вибухонебезпечних предметів під час обстежень не виявлено.

Оперативники карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини встановили місцеперебування зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування і невдовзі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 36-річний мешканець одного з сіл Львівського району.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews